ZAVRŠENA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA: Zagorska u Zemunu odsad se zove Blagoja Jovovića
Foto: Beoinfo

u centru sava

ZAVRŠENA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA: Zagorska u Zemunu odsad se zove Blagoja Jovovića

Beograd -

BEOGRAD - Odbornici Skupštine Grada Beograda završili su danas sednicu na kojoj su usvojili više odluka, među kojima su one o smanjenju zakupa za ugostitelje za jul i avgust, da se Zagorska ulica u Zemunu ubuduće zove Blagoja Jovovića, a usvojen je i završni račun budžeta za 2019.godinu koji pokazuje na koji način su se trošila sredstva Beograđana.

Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković ocenio je danas da je sednica bila još jedna u nizu na kojoj su se donosile odluke od suštinske važnosti za Beograd.

Sednici nisu prisusutvovali odbornici Saveza za Srbiju.

- Nažalost, kao i prethodne sednice i ova je imala neku svoju uvertiru jednog dela opozicije koja je u nedostatku programa, planova i rezultata manipulacijom pokušala da sednicu diskredituje, rekao je Mirković novinarima.

Inače, na početku sednice su predstavnici udruženja Bitka za Košutnjak protestovali ispred sale u Sava centru gde se održavala sednice i zahtevali da o planovima za Košutnjak razgovara sa nadležnima.

Odbornik SNS Vladimir Orlić rekao je tim povodom novinarima da njihovi politički oponenti koji pokušavaju da generišu histeriju na temu Zla vlast hoće da poseče šumu, a ispostavi se da to nije tačno, zbunjuju građane namerno.

- Ti ljudi se bave takvim tehnikama zato što na drugi način ne mogu da konkurišu rezultatima koji se postižu u Beogradu, rekao je Orlić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track