Najnovije vesti

PONOVO RADI TAŠ: Otvoreni bazen od sutra dostupan svim kupačima
Foto: Youtube Printscreen

u 10 sati

PONOVO RADI TAŠ: Otvoreni bazen od sutra dostupan svim kupačima

Beograd

BEOGRAD - Rekonstrukcija otvorenog bazena na Tašmajdanu je završena i bazen će biti otvoren za posetioce od sutra, 1. avgusta, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Bazen se otvara u 10 sati.

Vesić je pozvao sve građane Beograda da od sutra ponovo koriste svoj omiljeni bazen na Tašu, uz obavezno poštovanje svih mera zaštite od virusa korona, koji su propisani za rad bazena.

"Završena je rekonstrukcija otvorenog bazena na Tašmajdanu koja je koštala oko dva miliona evra. Rekonstruisali smo sve", rekao je Vesić za Studio B, a saopštila Gradska uprava.

Pojasnio je da je sanirana i rekonstruisana školjka bazena koja je curela, ugrađeno novo prohomsko korito, urađeni novi prelivni kanali i rasveta, zamenjena kompletna postrojenja za preradu i prečišćavanje vode za kupanje, rekonstruisani tuševi, toaleti i urađeno kompletno parterno okruženje bazena.

Vesić je istakao i da je to najveća i najtemeljitija rekonstrukcija otvorenog bazena od kako je sagrađen. Podsetio je da su, pre otvorenog bazena, rekonstruisani zatvoreni bazen i hala Pionir i dodao da se sada rekonstruiše Ledenu dvorana.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...