PARКING MESTA ZA TRUDNICE I RODITELJE SA DECOM ISPRED ZGRADE GO RAКOVICA
Foto: Opština Rakovica

PARКING MESTA ZA TRUDNICE I RODITELJE SA DECOM ISPRED ZGRADE GO RAКOVICA

Beograd -

Gradska opština Rakovica je na parkingu ispred svoje zgrade u ulici Miška Kranjca br. 12 obezbedila dva posebna parking mesta namenjena trudnicama i roditeljima sa malom decom.

foto: Opština Rakovica

Predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić dočekao je danas prve mame sa bebama koje su koristile ova parking mesta i uručio je prigodne poklone za njihove mališane.

foto: Opština Rakovica

Mesta za trudnice i roditelje sa malom decom nalaze se blizu ulaza u zgradu Opštine kako bi roditelji sa decom i trudnice morali što manje da pešače.

Na parkingu Gradske opštine Rakovica već postoje izdvojena četiri parking mesta za osobe sa invaliditetom koja su obeležena prilikom rekonstrukcije parkinga 2013. godine. Ta mesta se nalaze blizu ulaza u deo zgrade gde su prostorije Centra za socijalni rad u Rakovici.

foto: Opština Rakovica

Parking Gradske opštine Rakovica ima oko 60 mesta i veoma je bitan jer se u njegovoj blizini nalaze mnogobrojne državne institucije: Centar za socijalni rad, Uprava javnih prihoda, Katastar, Infostan, vrtić „Čarobna šuma“, kao i brojne opštinske službe.

(Foto: Opština Rakovica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track