Deca i roditelji uživali u porodičnom danu na jezeru u Resniku
Foto: Opština Rakovica

Deca i roditelji uživali u porodičnom danu na jezeru u Resniku

Beograd -

Uoči Dečje nedelje, Gradska opština Rakovica i Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica danas su na jezeru u Resniku organizvali manifestaciju „Porodični dan“. Manifestaciju je posetio veliki broj roditelja sa decom koji su u prijatnom ambijentu jezera u veseloj atmosferi uživali u bogatom programu koji je osmišljen.

Dečji animatori spremili su vrhunsku zabavu za decu, dok je, Fitnes centar “Feel Life” organizovao savlađivanje prepreka i druga sportska takmičenja za najmlađe. Mališani su imali priliku da uživaju i u dečijoj predstavi, dok su deca na poklon dobijala balone, slatkiše i sokove.

Prijatan porodični dan na jezeru u Resniku posetio je predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić sa saradnicimia. Simić je deci delio vaučere za besplatnu pozorišnu predstavu koja je na programu u nedelju u 12 časova u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica.

1 / 4 Foto: Opština Rakovica

Na kraju programa predsednik Gradske opštine Rakovica je zajedno sa mališanima učestvovao u takmičenju u natezanju konopca.

Uoči današnje manifestacije na jezeru je puštena u rad i zona besplatnog bežičnog interneta, donacija kompanije „Telekom Srbija“, dok su ranije već postavljene rustik garniture i klupice koje je doniralo Javno-komunalno preduzeće „Zelenilo Beograd“.

Na jezeru je prethodno u sklopu projekta revitalizacije izgrađen ponton na vodi, parking i drugi sadržaji, dok će se oplemenjivanje jezera sadržajima nastaviti i u narednom periodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track