EVO ZAŠTO JE BEOGRAD ŽARIŠTE KORONE: Pogledajte žestoku raspravu u trolejbusu!  Vozač i putnik bez maske u klinču!
Foto: Printscreen

incident u vozilu GSP-a

EVO ZAŠTO JE BEOGRAD ŽARIŠTE KORONE: Pogledajte žestoku raspravu u trolejbusu! Vozač i putnik bez maske u klinču!

Beograd -

U trolejbusu koji saobraća na liniji 40 pre nekoliko dana je izbila žestoka svađa između vozača i mladića koji nije nosio masku.

Na snimku koji je dostavljen redakciji "Kurira" vidi se vozač, koji je zaustavio vozilo na stanici u Kneza Miloša, kako zahteva od jednog mladića koji ne poštuje epidemiološke mere da izađe iz trolejbusa.

- Izađi iz vozila. Nemoj da nas zadržavaš - više puta je ponovio vozač.

- Vozim se pet godina ovako i sad ćeš ti da mi kažeš šta da radim - bio je međutim uporan mladić u svojoj nameri.

Neprijatna prepirka se potom na trenutak otela kontroli kad je vozač uhvatio mladića za ruku i pokušao da ga na silu izbaci iz trolejbusa. Nakon razmene psovki vozač se ipak udaljio dok je mladić ostao da sedi na svom mestu.

Na snimku se ne vidi epilog neprijatne situacije, ali najveći ceh platili su ostali putnici koji su zbog svađe i zastoja u saobraćaju verovatno zakasnili na svoja odredišta.

- Nijedan od njih nije u pravu - prokomentarisala je jedna od putnica i njene reči možda najbolje opisuju celokupan incident.

Nošenje maske u vozilima javnog prevoza, podsećamo, jedna je od prvih i obaveznih mera koje su uvedene nakon izbijanja pandemije.

Srbija je inače juče sa 1.328 novozaraženih ubeležila novi crni rekord tako da je nepoštovanje mera, naročito na javnim mestima, poslednje što nam je u ovom kritičnom trenutku potrebno.

(Kurir.rs/Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja