VESIĆ: Stojanovićeva laže, Filozofski treba da popravi kocke, plato po kome građaani lome noge je u vlasništvu fakulteta!
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

tviter polemika

VESIĆ: Stojanovićeva laže, Filozofski treba da popravi kocke, plato po kome građaani lome noge je u vlasništvu fakulteta!

Beograd -

BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Goran Vesić saopštio je danas da Plato ispred Filozofskog fakulteta pripada toj ustanovi koja treba da popravi propale kocke i na Fejsbuku objavio skrin-šot izvoda iz Katastra koji to dokazuje.

Profesorka istorije Dubravka Stojanović ranije je rekla da bi bila oduševljena da je plato u vlasništvu Filozofskog fakulteta, pa da može sam da ga sredi. Vesić je na Fejsbuku napisao da plato ispred Filozofskog fakulteta po kome građani lome noge pripada tom fakultetu i da to dokazuje izvod iz Katastra koji je objavio.

"Inače, Stojanović je stručnjak za sve. Od spomenika Stefanu Nemanji do Blagoja Jovovića. Sve zna i kako bi rekli u onoj reklami za margarin - u sve se meša. Jedino što ne zna je da sredi sopstveno dvorište. Da poprave kocke po kojima ljudi lome noge, a koje pripadaju njima. Takva je ona", rekao je Vesić.

foto: Youtube printscreen

Poručio je da imaju pet dana, po zakonu da poprave kocke koje su njihove, a da po zakonu sledi kazna ako to ne učine.

"Ako se neko povredi na vašim propalim kockama gradski ombudsman uputiće građane kako da vas tuže", navodi Vesić.

Neverovatno je, kaže Vesić, koliko je Dubravka Stojanović licemerna, jer su dobili nalog da poprave kocke koje pripadaju fakultetu, a Stojanović kaže da je to "pritisak na fakultet".

"Za nju je sve što je normalno i po zakonu pritisak. Dakle, Dubravka na posao. Ako znate sve o Stefanu Nemanji, znaćete da popravite kocke. Inače se u sve mešate. Rok od pet dana, koliko je po zakonu, teče", napisao je Vesić.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Tanjug / Dragan Kujundžić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track