GAZDA LOKALA NA GARDOŠU MORAO DA UKLONI PRAZNIČNU DEKORACIJU, EVO ZAŠTO Svi nagrnuli da se slikaju s medama i kače na mreže?! FOTO
Foto: Printscreen Facebook

za koronu ne mare

GAZDA LOKALA NA GARDOŠU MORAO DA UKLONI PRAZNIČNU DEKORACIJU, EVO ZAŠTO Svi nagrnuli da se slikaju s medama i kače na mreže?! FOTO

Beograd -

Bio prinuđen da je ukloni radi zaštite bezbednosti zdravlja posetilaca i sprečavanja širenja virusa korona

BEOGRAD - Jedan od najposećenijih lokala u prestonici prethodnih dana - koji se nalazi na zemunskom Gardošu, nakon gužvi i redova za slikanje zbog postavljene pretpraznične dekoracije, bio je prinuđen da je ukloni radi zaštite bezbednosti zdravlja posetilaca i sprečavanja širenja virusa korona.

Nakon što su se zbog neobične dekoracije sa plišanim medvedima i novogodišnjim detaljima danima formirali redovi za slikanje i fotografije postavljale na društvenim mrežama, vlasnici kafića su se opredelili za ovu nesvakidašnju odluku.

foto: Printscreen Facebook

"Nažalost, do sada najlepša stvar i magija koju smo želeli da napravimo, i učinimo zaista posebnom ovu čudnu godinu, dovela je do toga da smo morali da odustanemo od ideje naših medenjaka zbog ogromne paznje i koncentracije ljudi koja se dogodila zbog njih. Zasad, oni će morati da sačekaju neko lepše vreme, i neku novu bajku, jer je nama na prvom mestu Vaša i nasa bezbednost", objavljeno je na Fejsbuk stranici kafeterije nakon što je dekoracija povučena.

U obaveštenju ističu da su u cilju "održavanja dobrog zdravlja i zdravog razuma", morali da preuzmu odgovornost i opredele se za takav potez.

"Svaki naš apel ili molba za poštovanjem mera su bili protumačeni kao neprofesionalizam ili cak nemarnost da svima ugodimo. Zato je moralo doći do toga da se naši medenjaci povuku, i sačekaju malo zdravije vreme", navode iz ove kafeterije, koja je inače veoma posećena i privlači pažnju posetilaca svake godine za praznike zbog interesantnih dekoracija.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track