PREDSEDNIK OPŠTINE RAKOVICA OBIŠAO STANARE ZGRADE U KOJOJ JE NOĆAS IZBIO POŽAR
Foto: Promo

PREDSEDNIK OPŠTINE RAKOVICA OBIŠAO STANARE ZGRADE U KOJOJ JE NOĆAS IZBIO POŽAR

Beograd -

Predsednik Gradske oštine Rakovica Miloš Simić, danas je zajedno sa članom Veća GO Rakovica Mirjanom Gutešom i zaštitnikom građana GO Rakovica Darkom Ignjatovićem posetio stanare zgrade u ulici Kanarevo brdo 24, u kojoj je prethodne noći izbio požar.

foto: Promo

Prilikom posete, o sinoćnoj drami, predsednik Opštine Rakovica je razgovorao sa upravnicom stambene zajednice Danijelom Vlahović. Prema izjavi upravnice evakuisani su stanari sa poslednjeg sprata, koji zbog dima nisu mogli da izađu iz svojih stanova. Kako kaže Danijela, bilo je strašno, dosta dima, ali na svu sreću, zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasne jedinice nije bilo povređenih. Požar je izbio u prizemlju u ormaru sa elektroinstalacijama. Radnici Elektrodistribucije od jutros rade na zameni glavnog ormara sa brojilima, kako bi stanari što pre dobili struju.

foto: Promo

U razgovoru sa upravnicom stambene zajednice, predsednik Opštine Rakovica je naglasio da je najvažnije da nema žrtava, a da je svaka materijalna šteta nadoknadiva. Takođe, naveo je da će nadležni učiniti sve kako bi pomogli stanarima da se posledice požara što pre saniraju. Simić je naveo i da će OpštinaRakovica nastojati da u saradnji sa JP „Gradsko stambeno“ u najkraćem roku zameni popucala stakla na svetlarnicima, dok će se založiti i da se izvrši se mašinsko pranje zidova u hodnicima zgrade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track