NOVOGODIŠNJI PAКETIĆI ZA DEVETORO MALIŠANA PORODICE VASILIJEVIĆ
Foto: GO Rakovica

NOVOGODIŠNJI PAКETIĆI ZA DEVETORO MALIŠANA PORODICE VASILIJEVIĆ

Beograd -

Predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić, zajedno sa članicom Opštinskog veća Vesnom Čingelić, posetio je porodicu Vasilijević koja živi u rakovičkom naselju Straževica. Jelena i Strahinja Vasilijević su ponosni roditelji devetoro dece, petorice dečaka i četiri devojčice uzrasta od četiri meseca do 13 godina.

GO Rakovica
foto: GO Rakovica

Za sve mališane predsednik Opštine Rakovica obezbedio je paketiće i druge poklone koje im je uručio uz želju da u miru, zdravlju i veselju provedu predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

GO Rakovica
foto: GO Rakovica

Roditelji devetoro dece Jelena i Strahinja sa predsednikom Opštine razgovarali su o svim izazovima ali i velikoj radosti koju donosi ovako velika porodica. Porodicu Vasilijević pre svega krasi složnost i velika ljubav koju osećaju jedni prema drugima.

GO Rakovica
foto: GO Rakovica

Simić je rekao da su Vasilijevići primer kako funkcioniše jedna velika složna porodica i istakao je da su vrata Gradske opštine Rakovica za njih i za sve građane uvek otvorena. Mališanima predsednik Opštine Rakovica je obećao novo druženje nakon praznika.

GO Rakovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja