JP PUTEVI SRBIJE: Radovi na auto-putu kod petlje Beška i petlje Umčari
Foto: Printscreen Pink

do 19. januara

JP PUTEVI SRBIJE: Radovi na auto-putu kod petlje Beška i petlje Umčari

Beograd -

JP Putevi Srbije saopštili su danas da će se na auto-putu E-75, petlja Beška - petlja Maradik, do 19. januara izvoditi radovi na rekonstrukciji dilatacije na natputnjaku.

U smeru Novi Sad - Beograd, za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka u dužini od 100 metara. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, Bubanj Potok - Batočina, izmenjen režim saobraćaja za potrebe izvođenja radova na periodičnom održavanju nadvožnjaka u petlji Umčari.

Saobraćaj se odvija krajnjim desnim trakama u oba smera, a uključenje ka Nišu iz Umčara zatvoreno za saobraćaj do daljnjeg.

Neštin - Rakovac, radovi na putnom objektu uz naizmenično propuštanje vozila na izvedenoj devijaciji.

Auto-put E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, izmena režima saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju puta. Saobraćaj se odvija dvosmerno na levom kolovozu autoputa smer Beograd - Batrovci.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na Batrovcima, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja