MASOVNA REVAKCINACIJA POČINJE 9. FEBRUARA: Pozivi SMS porukom, apel građanima da poštuju zakazane termine
Foto: Ana Paunković

sistem efikasno funkcioniše

MASOVNA REVAKCINACIJA POČINJE 9. FEBRUARA: Pozivi SMS porukom, apel građanima da poštuju zakazane termine

Beograd -

Proces masovne revakcinacije počinje u utorak, 9. februara, najavio je danas predsesnik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević i apelovao na sve građane da poštuju vreme i mesto za revakcinaciju koje će dobiti u sms poruci od eUprave.

On je naveo da je u halama 3 i 11 Beogradskom sajmu do sada vakcinisano oko 60.000 građana što je, ocenjuje, izvanredan rezultat.

Nikola Nikodijević
foto: Printskrin

- Ponosan sam na to što je organizacija na zaista visokom nivou da bilo koji građanin koji dođe da primi vakcinu ne čeka duže od 15-ak minuta da prođe čitavu proceduru i to je sistem koji moramo da nastavimo da radimo i sledeće nedelje kada počne i revakcinacija - rekao je Nikodijević.

Dodao je da su na sajmu davane sve tri vakcine - kineska, ruska i Fajzerova, te dodao da se danas daju ruska i kineska.

Naveo je da proces masovne revakcinacije počinje u utorak, 9. februara, i apelovao na sve građane da, poštuju vreme i mesto za revakcinaciju koje će dobiti u sms poruci od eUprave, kako bi sistem nastavio da funkcioniše efikasno.

- Ukoliko svi budu poštovali vreme sistem će se odvijati bez većih problema i tokom sledeće nedelje kada očekujemo duplo veći broj ljudi - dodao je Nikodijević.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track