ZBOG GUŽVE U SAOBRAĆAJU NIJE MOGLA DA STIGNE DO BOLNICE: Policija spasla trudnicu koja se previjala od bolova DRAMA U BEOGRADU
Foto: Profimedia

umalo se nije onesvetsila

ZBOG GUŽVE U SAOBRAĆAJU NIJE MOGLA DA STIGNE DO BOLNICE: Policija spasla trudnicu koja se previjala od bolova DRAMA U BEOGRADU

Beograd -

Nezapamćena drama odigrala se pre pet dana u Beogradu kad je policijska patrola zatekla trudnicu kako se u automobilu previja u bolovima.

Nakon što je trudnica zadobila bolove sela je sa porodicom u automobil i zajedno su se uputili ka bolnici. Dramu koja se odigrala prepričala je njena svekrva Slađana Pejčić.

- Sve se odigralo 12. februara kad je moja snaja pokušala da stigne do bolnice. Bilo je oko 16 časova kad je u gradu najveća gužva i bio je veliki zastoj u saobraćaju - počela je priču svekrva.

Slađana je izašla iz automobila i zamolila policajce da ih sprovedu do bolnice.

- Osećala je velike bolove. Umalo se nije onesvestila. Gledala sam i mislila sam da će se svakog trenutka poroditi. Izašla sam iz auta i zamolila policajce da nas sprovedu do bolnice - ispričala je Pejčić.

Nakon što ih je zamolila za pomoć policijska brigada je upalila svoju rotaciju i porodicu brzo sprovela do ulaza u bolnicu.

- Doktorka je rekla da nije u pitanju porođaj već da ima kamen u bubregu koji joj je izazivao neopisiv bol. Zahvaljujući policiji moja snajka je sada dobro. Nalazi se u devetom je mesecu trudnoće i željno isčekujemo porođaj - kaže Slađana.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track