RADOJIČIĆ OBIŠAO RADOVE NA TRGU U LAZAREVCU: Uskoro i radovi na glavnom trgu ispred zgrade opštine
Foto: Beoinfo

trebalo bi da budu završeni do kraja juna

RADOJIČIĆ OBIŠAO RADOVE NA TRGU U LAZAREVCU: Uskoro i radovi na glavnom trgu ispred zgrade opštine

Beograd -

U centru Lazarevca u toku su radovi na uređenju trga površine 1.300 kvadratnih metara koji bi trebalo da budu završeni do kraja juna.

Radove je danas obišao gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić koji je tom prilikom istakao da će uskoro početi i radovi na glavnom trgu ispred zgrade opštine, za koje je raspisan tender.

"Kada budu završeni radovi na tom trgu, koji predstavljaju veću investiciju, više će oživeti i sam grad. Ovakvi prostori olakšavaju ljudima uspostavljanje kontakata, jednako kao što ovi mali trgovi oplemenjuju prostor i unapređuju život sugrađana", rekao je Radojičić.

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević istakao je da se očekuje nastavak radova na izgradnji garaže ispod "Erca", koja će se prostirati na četiri nivoa, a da će na vrhu biti "Pijaca" trg sa 92 parking mesta.

Zoran Radojicic
foto: Beoinfo

"Sledi početak radova na platou ispred zgrade Opštine Lazarevac, gde će biti i podzemna garaža. Realizacijom ovih projekata i izgradnjom staza u pešačkoj zoni, značajno ćemo izmeniti izgled gradskog jezgra", rekao je Stević.

Naveo je da su u opštini Lazarevac u toku radovi na kanalizacionoj mreži, infrastrukturi i vodosnabdevanju u prigradskim naseljima, te najavio da će 12 seoskih mesnih zajednica dobiti igrališta za decu.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track