SKANDAL U CENTRU BEOGRADA! Bahati stranac napao deku i vređao Srbiju I TREBALO JE DA VAS BOMBARDUJEMO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

sramota

SKANDAL U CENTRU BEOGRADA! Bahati stranac napao deku i vređao Srbiju I TREBALO JE DA VAS BOMBARDUJEMO (VIDEO)

Beograd -

Skandalozni snimak u kome nepoznati strani državljanin vređa starijeg Beograđanina osvanuo je danas na društvenim mrežama.

Snimak je navodno nastao preko puta škole u Cetinjskoj ulici, dakle u centru srpske prestonice, a bahati stranac, najverovatnije poreklom iz SAD, sve vreme vređa i preti starijem čoveku, koji pri tome nepomično stoji.

- Jedi g*vna! Crkni! Ja sam rezident i plaćam porez ovde. Mogu da radim šta hoću - vikao je stranac uz brutalne uvrede i sve vreme mlateći štapom.

- Da li želiš da vidiš srpsku policiju - mirno ga je upitao stariji čovek na tečnom engleskom.

Amerikanac je međutim nastavio sa salvom jezivih uvreda.

- I trebalo je da te bombardujemo g*vno jedno - ponovio je nekoliko puta bahati stranac uz opasku da se "obrati Albancima".

Malo je reći da je snimak izazvao bes na društvenim mrežama.

- Kako Ameri to rešavaju? Saznaju gde ovaj politički nekorektan čovek radi, nađu ime, izrešeta ga rečima svaka ovca na socijalnim platformama, firma koja ga je zaposlila ga otpusti jer ne želi da kalja imidž. Zašto i mi ne saznamo koja je ovo zaplesana ličnost sa teškim štapom pa malo prosledimo na mrežama kako hoće da bije starije na ulici i bombarduje Srbiju - napisao je jedan korisnik.

Drugi korisnik je pak prokomentarisao da bi naš čovek, ovako snimljen u Americi da vređa nekog, osvanuo na svim bilbordima.

Mnogi navode da bahatog stranca sa snimka danima viđaju kako pleše sam sa sobom i da uvek deluje čudno.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track