NA OBILAZNICI OKO BG VOZILA DO 9. APRILA NAIZMENIČNO: Popravka oštećenih delova kolovoza na više deonica kružnog toka Resnik
Foto: Profimedia

od 10 do 16 časova

NA OBILAZNICI OKO BG VOZILA DO 9. APRILA NAIZMENIČNO: Popravka oštećenih delova kolovoza na više deonica kružnog toka Resnik

Beograd -

Vozače očekuje dobra prohodnost puteva i suvi kolovozi, a do usporenog saobraćaja može dolaziti na mestima na kojima je zbog radova izmenjen režim saobraćaja kao i na deonicama gde se zbog aktuelnih obustva moraju koristiti alternativni putni pravci, poručuje Automoto savez Srbije u najnovijem izveštaju o stanju na putevima.

Na obilaznici oko Beograda od danas do 9. aprila od 10 do 16 časova obavljaće se popravka oštećenih delova kolovoza na više deonica kružnog toka Resnik, a u zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

AMSS podseća da je od 2. aprila snazi je zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona na deonici Predejane-Crna Trava kod mesta Crveni Breg zbog sleganja dela zaseka. Alternativni putni pravac za teretna vozila je put Leskovac - Svođe i put Svođe-Crna Trava.

Zbog radova na deonici Jošanička Banja-Kopaonik, saobraćaj će biti potpuno obustavljen od 12. aprila do 1. novembra, a alternativni pravac za Kopaonik u tom periodu biće Biljanovac-Raška-Rudnica-Kopaonik ili pravac preko Kruševca, Brusa i Brzeća.

Radovi na sanaciji kolovoza na deonici Boljevci - Obrenovac produžavaju se 10. maja pa će i dalje snazi biti obustava saobraćaja.

Prema informacijama Uprave granične dobijenim u 07.30 časova na putničkim terminalima graničnih prelaza vozila čekaju na Batrovcima 120 minuta, Horgošu 90 i na Kelebiji 60 minuta.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track