Najnovije vesti

Od naredne nedelje besplatna CarGo usluga do punkta za vakcinaciju
Foto: Promo

CarGo Batler danas donirao 100 obroka za medicinare iz Arene

Od naredne nedelje besplatna CarGo usluga do punkta za vakcinaciju

Beograd

Prilikom donacije obroka za medicinske radnike u privremenoj Covid bolnici u beogradskoj Areni, predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić najavio je besplatnu CarGo uslugu do punkta za vakcinu od naredne nedelje.

Spas od korone je isključivo masovna vakcinacija. Kako bismo dali naš doprinos i pospešili vakcinaciju, da što pre dostignemo kolektivni imunitet, CarGo će od naredne nedelje pružati besplatnu uslugu do punktova za vakcinaciju“, rekao je Vučić prilikom doniranja 100 besplatnih obroka za medicinsko osoblje u beogradskoj Areni.

CarGo
foto: Promo

Prema njegovim rečima, svi građani koji žele da se vakcinišu će pozivanjem CarGo-a na tački A imati besplatnu mogućnost dolaska do tačke B, najverovatnije Sajma.

CarGo
foto: Promo

Na ovaj način želimo da damo podršku našim sugrađanima koji žele da se vakcinišu da lakše i brže stignu do vakcine koja znači život“, istakao je Vučić.

On je dodao da bi akcija krenula još danas, ali da se sa nadležnim organima dogovara do kojih punktova će CarGo pružati besplatnu uslugu, što će najverovatnije biti Sajam, kao najveće čvorište masovne imunizacije u Srbiji.

Generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimoviće je rekao da se danas donira 100 obroka za naše heroje koji se duže od godinu dana bore za sve nas.

CarGo
foto: Promo

On je zahvalio restoranu Burger Boss i piceriji Pizza 25, koji su danas pripremili obroke, kao i CarGo Batlerima koji su tu da uz poštovanje svih epidemioloških mera donesu toplu i svežu hranu.

Ovaj gest je samo mali znak zahvalnosti jer ne postoji način na koji možemo da zahvalimo medicinskom osoblju na svemu što rade prethodnih godinu dana! Nismo ih zaboravili. CarGo nije zabooravio ove hrabre ljude“, istakao je Aćimović.

CarGo
foto: Promo

Lekar Srna Blanuša je zahvalila CarGo Batleru na obrocima i istakla da je veoma lepo videti solidarnost i želju da se pomogne medicinskim radnicima u trenucima kada se bore za ugrožene građane.

Aćimović je dodao da samo kao tim možemo da prebrodimo ovu pošast i pozvao sve da se vakcinišu kako bi medicinskom osoblju olakšali borbu protiv korone.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...