BEOGRAĐANIN POBESNEO ZBOG KOMŠIJA PA OSTAVIO PORUKU: Onog ko baca smeće i ostatke hrane na moj auto spreman sam da lišim života!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

preterao

BEOGRAĐANIN POBESNEO ZBOG KOMŠIJA PA OSTAVIO PORUKU: Onog ko baca smeće i ostatke hrane na moj auto spreman sam da lišim života!

Beograd -

Jedan Beograđanin, revoltiran ponašanjem svojih suseda ostavio je na ulazu zgrade upozorenje, i pravu pretnju smrću. Njegova poruka osvanula je ubrzo na društvenoj mreži Redit.

poruka
foto: Printscreem Reddit

"Ljudski upozoravam nazovi "DOBRE KOMŠIJE" da ukoliko nastave sa bacanjem raznog smeća i masne hrane po mom autu, takva drskost i bezobrazluk je prešla svaku meru. Nikom ja nisam učinio ništa loše. Sigurno biće mu zadnje. Spreman sam da takvog idiota lišim života. Tu osobu koju zateknem da čini ova nedela, biće joj zadnje u životu. Ničim ja nisam zaslužio a pogotovu, da mi se svete na vozilo i to bez osnova. Ko god ima nešto protiv nečega, neka dođe i kaže mi u lice a ne da mi vrši štetu na vozilu", napisao je komšija i okačio u hodnik zgrade.

Ovo upozorenje, prilično je nevešto napisano, a i izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama, a većina se složila da je ovaj komšija ipak preterao.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track