KURIR TELEVIZIJA

GORDANA JE PORODILA DEVOJKU U TOALETU AUTOBUSKE STANICE: Za Kurir TV OPISALA do detalja kako se odigrao nesvakidašnji događaj

Beograd -

Na autobuskoj stanici u Obrenovcu se dogodila nesvakidašnja situacija, kada se devojka porodila se na autobuskoj stanici "Laste", a na svet je donela devojčicu koja će se najverovatnije zvati Marija.

Gordanu Jović, radnica na stanici je pomogla da na svet dođe jedna zdrava devojčica, a za nešu televiziju opisala je šta se tačno dogodilo tog dana.

- Bila sam na pauzi, otišla sam da popijem kafu. I videla sam da je neka frka, došla sam na stanicu i videla sam da se porađa žena. Ja sam se izbezumila, kad sam videla da ona sedi na wc šolji i zapomagala. Ja se samo sećam da sam joj rekla da ustane sa wc šolje da ne bi ubila dete.

Gordana Jović
foto: Kurir televizija

- Međutim, dok sam je ja uhvatila, pukao je vodenjak i dete je upalo u wc šolju. Ja sam ga zgrabila odmah i videla da je malo modro. Dete prvo nije davalo znake života, a ja sam ga odnela do lavanoa, malo sam ga oprala i šljepila po guzi tu je beba zaplakala, a i ja sam počela da plačem. Kasnije je došla hitna pomoć, koja je isekla pupak, a ja sam mnogo srećna što sam nekome pomogla - rekla nam je ova dobra žena.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:45

Beograd je sinoć sijao u bojama kampanje podizanja svesti o karcinomu pluća – prvom najzastupljenijem malignitetu u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja