Najnovije vesti

DOMU ZDRAVLJA “SAVSKI VENAC” DONIRANA RAČUNARSKA OPREMA
Foto: GO Savski venac

DOMU ZDRAVLJA “SAVSKI VENAC” DONIRANA RAČUNARSKA OPREMA

Beograd

Predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović i predstavnik kompanije "Dex d.o.o." Ivan Stijović uručili su direktoru DZ “Savski venac” dr. Zoranu Bekiću računarsku opremu, čiju donaciju je obezbedila ova kompanija. Domu zdravlja je donirano ukupno 3 računara koji će biti od pomoći medicinskom kadru u realizaciji zdravstvenih usluga prilikom lečenja građana.

Dom zdravlja
foto: GO Savski venac

Tom prilikom, predsednik opštine Miloš Vidović je obišao radove na pedijatrijskom odeljenju doma zdravlja i pohvalio izuzetan rad direktora Bekića koji je ogromnim sopstvenim zalaganjem doprineo da ova ustanova konačno može da ima rekonstruisano odeljenje za lečenje dece koje sada ispunjava sve svetske standarde. Takođe, Vidović se zahvalio se kompaniji ""Dex d.o.o." na obezbeđenoj donaciji i podršci koju pružaju ustanovama na Savskom vencu kao i na pomoći koja je i ovog puta otišla u prave ruke. Ovom prilikom predsednik je pozvao i ostale društveno-odgovorne kompanije da slede njihov primer i pruže pomoć ustanovama kojima je ona najpotrebnija.

Dom zdravlja
foto: GO Savski venac

-Donirana računarska oprema značajna je za dom zdravlja i za naše pacijente, budući da se očekuje sve veći broj pregleda. Važno je da građanima, koji zbog zdravstvenih problema dolaze u naš dom zdravlja, obezbedimo što bolje uslove. Trenutno je u toku kompletno renoviranje i rekonstrukcija odeljenja za pedijatriju koje će uskoro biti u mogućnosti da pruža mnogo bolje uslove lečenja dece, a pomoć koja nam je danas uručena je zapravo jedan od faktora koji će uticati na poboljšanje našeg rada – izjavio je dr Bekić i naveo da izražava posebnu zahvalnost opštini Savski venac na društveno odgovornom radu, uloženom trudu i uspehu u organizaciji i pronalaženju kompanije koja će izvršiti donaciju.

Dom zdravlja
foto: GO Savski venac

Obilasku radova i uručelju donacije prisustvovao je i član veća GO Savski venac Vladimir Pavlović.

Opština Savski venac

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track