OTOCI NA GLAVI PROLAZE, DEVOJČICA PUŠTENA KUĆI: Otac deteta koje je povredio pomahnitali autobus u Zemunu o TUŽBI protiv vozača
Foto: Ana Paunković

oporavlja se

OTOCI NA GLAVI PROLAZE, DEVOJČICA PUŠTENA KUĆI: Otac deteta koje je povredio pomahnitali autobus u Zemunu o TUŽBI protiv vozača

Beograd -

"Za sada ne razmišljam ni o čemu, po najmanje o tužbi, osim o svojoj ćerki i njenom što bržem oporavku. Još uvek smo u stanju šoka".

Ovo je izjavio T. T. otac dvogodišnje devojčice koja je povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 24. septembra, kada je autobus na liniji 45 proleteo kroz dečje igralište u Zemunu i pokosio sav moblijar pred sobom dok se nije zakucao u automobile uz obližnju zgrada i tako i zaustavio.

U ovoj nesreći povređeno je ukupno četvoro dece, od kojih najteže dvogodišnja devojčica, sa čijim ocem smo danas i kratko razgovarali.

T. T. je otkrio i da se devojčica oporavlja, kao i da se vratila kući iz bolnice.

- Za sada ne razmišljam ni o čemu, osim o svojoj ćerki i njenom što bržem oporavku. Još uvek smo u stanju šoka - izjavio je otac povređene devojčice.

On je takođe otkrio da za sada ne planira nikakve pravne postupke u vezi sa ovom situacijom, te da je sada najvažnije da mu se ćerka što brže oporavi, kao i to da su otoci sa glave već krenuli da spadaju, što je dobro.

Danas postavljena dva ležeća policajca

Stravična nesreća dogodila se prošlog petka, 24. septembra, kada je gradski autobus privantog prevoznika "Unicop" na liniji broj 45 uleteo u dečji park u Zemunu, u Ulici Krajiška 71a i tom prilikom povređeno je četvoro mališana i dve odrasle osobe.

Policija je ubrzo uhapsila vozača autobusa D. H. (72), zbog postojanja osnova sumnje da se izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti gde mu je nakon saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu bio određen pritvor do 30 dana.

Podsetimo, veštačenje autobusa koji je uleteo u dečji park završeno je i vozilo je bilo - ispravno.

Danas su postavljena dva ležeća policajca i to u neposrednom krugu od raskrsnice, gde se i dogodila nesreća.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track