NOĆ U BEOGRADU: Vozači, oprez! Noćas 3 saobraćajke u glavnom gradu
Foto: Marina Lopičić

hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Vozači, oprez! Noćas 3 saobraćajke u glavnom gradu

Beograd -

BEOGRAD - Beogradska Hitna pomoć imala je tokom noći 132 intervencije, od toga devet na javnim mestima, a incidenata sa teškim traumama i posledicama nije bilo, rekli su u toj službi.

U toku noći najviše intervencija bilo je zbog tegoba hroničnih bolesnika, a Hitna pomoć zbrinula je i tri osobe koje su lakše povređene u tri saobraćajne nezgode, rečeno je u toj službi.

Ekipe Hitne pomoći prebacile su oko 50 pacijenata do kovid bolnica i oko 30 osoba sa simptomima infekcije korona virusom do Infektivne klinike i trijažnih centara.

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza

Na putevima u Srbiji kolovozi su mokri, a vidljivost je smanjena i potreban je veći oprez u saobraćaju, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

AMSS podseća vozače da kiša i mokri kolovozi povećavaju rizik od saobraćajnih nezgoda i da je neophodno imati veće odstojanje izmedju vozila.

Potrebno je obratiti pažnju i na udarne rupe na kolovozu koje su ispunjene vodom i ne mogu se uočiti na vreme, a predstavljaju opasnost za ozbiljna oštećenja vozila, dodao je AMSS.

Prema izveštaju AMSS-a jutros od 6.00 teretna vozila čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu oko sedam sati, a na Kelebiji četiri sata, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja vozila.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track