00:52

Dan posle požara u kineskom tržnom centru u Obrenovcu

2 DANA TRAJAĆE SKIDANJE KONSTRUKCIJE KROVA

DAN NAKON STRAVIČNOG POŽARA U OBRENOVCU: Ostao samo trulež i gar od izgorelih objekata, još se traga za NESTALIMA (VIDEO)

Beograd -

Stravičan požar dogodio se juče u centru Obrenovca u jednoj robnoj kući, od koje se danas samo može videti garež, pepeo, ali i vatrogasci koji su i dalje na terenu.

Kako smo i ranije pisali, dogašivanje požara traje još, kao i potraga za dve nestale osobe.

1 / 12 Foto: Ana Paunković

Vatrogasci su na terenu više od 24 sata i to trenutno troje vatrogasnih vozila a jutros takođe nije bilo ni struje u okolini.

Kako nezvanično saznajemo, skidanje konstrukcije krova koje je sada počelo trajaće oko 2 dana zbog raznih poteškoća.

04:00

JEZIVI DETALJI POŽARA U OBRENOVCU: Žena otišla u ambulantu, pa prešla u apoteku, nikad se nije vratila kući NESTALA I PRODAVAČA

Podsetimo, pretpostavlja se da su se zapalile novogodišnje sijalice.

1 / 3 Foto: Ana Paunković

Podsetimo, vatrogascima su odmah u pomoć došli pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinica iz Obrenovca, Surčina, Batajnice, Železnika, Košutnjaka, Zvezdare i Zemuna. Tokom gašenja požara došlo je i do niza detonacija u zapaljenom tržnom centru i to verovatno zbog pirotehničkih sredstava.

Traga se za dve osobe, jedna je navodno radnica kineskog porekla, a druga je žena iz Obrenovca koja se nalazila u kupovini. Povređeno je šest osoba.

Čučković: Vatrogasci seku krov na kineskoj robnoj kući u Obrenovcu

Predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da su danas vatrogasci angažovani na uklanju krova na kineskoj robnoj kuću koju je u četvrtak zahvatio požar.

- Vatrogasci od jutros seku lim na krovu površine od 800 kvadrata kako bi ušli unutra i završili dogašivanje - rekao je Čučković za agenciju Beta.

On je naveo da će vatrogasci potom pregledati kompletnu unutrašnjost tog objekta.

(Kurir.rs/B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track