Petoro povređenih u četiri udesa

Hitna pomoć

Petoro povređenih u četiri udesa

Beograd -
Pomoć lekara najčešće tražili srčani bolesnici i astmatičari

BEOGRAD - Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno, izjavio je koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

U saobraćajnom udesu oko dva časa kod isključenja za Surčin na obilaznici između Surčina i Dobanovaca povređen je muškarac star oko 35 godina, motociklista, rekao je Lutovac.

On je zadobio kontuziju glave i skočnog zgloba, razderotinu obe potkolenice i skočnog zgloba i prevezen je u Urgentni centar, kazao je Lutovac.

U saobraćajnom udesu oko 22.40 časova u Zaplanjskoj ulici mladić star oko 17 godina, motociklista, zadobio je razderotinu iznad oka i kontuziju glave i prevezen je u Urgentni centar, istakao je Lutovac.

Sinoć oko 19.40 časova dogodio se saobraćajni udes na uglu novog novosadskog autoputa i Ugrinovačke ulice u kojem je muškarac star oko 73 godine, vozač, zadobio kontuzionu povredu vrata i prevezen je u Urgentni centar, naveo je Lutovac.

U saobraćajnom udesu sinoć oko 19 časova u Ulici 11. oktobra u Bečmenu povređene su dve osobe koje su prevezene u KBC Bežanijska Kosa, rekao je Lutovac.

Muškarac star oko 38 godina, vozač, zadobio je kontuziju grudnog koša, dok je muškarac star oko 27 godina, takođe, vozač, zadobio je razderotinu i kontuziju potkolenice, kazao je Lutovac.

Hitna pomoć je tokom protekle noći obavila 103 intervencije od kojih 21 na javnim mestima, a pomoć lekara su najčešće tražili srčani bolesnici i astmatičari, dodao je Lutovac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track