00:35

OTVOREN 32. KLUB ZA SENIORE U BEOGRADU: Goran Vesić obišao naše najstarije sugrađane

OTVOREN 32. KLUB ZA SENIORE U BEOGRADU: Goran Vesić obišao naše najstarije sugrađane

Beograd -

Otvoren 32. klub za seniore u Beogradu!

Danas je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, obišao naše najstarije sugrađane u obnovljenom klubu za seniore u Sopotu.

Naime, na opšte odusevljenje naših najstarijih sugrađana, Goran Vesić je proveo prijatno prepodne sa njima u opuštenom razgovoru i partiji “Čovece ne ljuti se”.

“32. Klub za seniore u Beogradu. Poslednjih osam godina, otvoreno je trinaest klubova. Oko deset hiljada nasih najstarijih sugrađana dolazi u ove klubove. Ovde imaju organizovane društvene aktivnosti, izlete i najvaznije od svega imaju drustvo. Na ovaj nacin se trudimo da poboljsamo uslovre njihovih zivota. Ove godine cemo otvoriti tri kluba za seniore u opstinama u kojim ih nismo imali kao sto su, Rakovica, Surčin i Novi Beograd. Nastavićemo da otvaramo nove klubove, jer zrelost jednog društva se ogleda u tome koliko brine o svojim najstarijim sugradjanima. Mi vodimo računa o svakom našem sugrađanu i sugrađanki. Tako Beograd pobeđuje”, izjavio je Vesić

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:29

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, danas je prisustvovao otvaranju spomenika Petru Nikolajevicu Moleru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track