01:04

GORAN VESIĆ ODGOVARA NA VANDALIZAM: Ovo je bezobrazluk kojem moramo stati na put!

beograd

GORAN VESIĆ ODGOVARA NA VANDALIZAM: Ovo je bezobrazluk kojem moramo stati na put!

Beograd -

Danas je zamenik gradonacelnika, Goran Vesić, prisustvovao sadnji drveća, na istom mestu gde su druga stabla prosle nedelje bespravno posečena od strane nepoznatih lica.

Naime, prosle nedelje gradjane je uznemirio prizor posecenih stabala pored jednog lokala na Adi Ciganliji. Tim povodom, JP Ada Ciganlija, podnela je krivicnu prijavu protiv N.N lica koja su tokom noci posekla drveca na Adi bez dozove.

- Iza mene se nalazi deset stabala, koje smo posadili umesto jednog koje su vandali pre neki dan unistili. Beograd je potresla slika isceneog stabla i pokusaja da se iseku jos tri. Danas smo mi zasadili deset stabala da pokazemo da oni ne mogu da iseku stabala koliko mi mozemo da posadimo - rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dodao:

00:59

GORAN VESIĆ SA PRIVREDNICIMA IZ MLADENOVCA: Na sastanku predstavljene pogodnosti i programi podsticaja za investicije

- Na mestu gde je bila bašta lokala, posadićemo zelenu površinu i lično ću naći sponzore da izgradimo dečije igraliste.Tamo gde su posecena stabla, “Sadišom” cemo da zasadimo malo veca i napravicemo drvored. Nadam se da će kriminalce koji su ovo uradili tužilastvo pronaći, a mi cemo kao odgovor na ovakve postupke uvek saditi više. Ovo je bezobrazluk i huliganizam kojem moramo stati na put”, izjavio je Vesić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:23

SANACIJA STEPENIŠTA NA ČUKARIČKOJ PADINI: Goran Vesić obišao radove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track