OGAVNO! SNIMAK IZ GRADSKOG AUTOBUSA IZAZVAO BES BEOGRAĐANA! Vozač izvređao trudnicu, a evo šta joj je sve rekao! VIDEO
Foto: Printscreen Instagram

BRUKA I SRAMOTA!

OGAVNO! SNIMAK IZ GRADSKOG AUTOBUSA IZAZVAO BES BEOGRAĐANA! Vozač izvređao trudnicu, a evo šta joj je sve rekao! VIDEO

Beograd -

Razgovor između vozača autobusa gradskog prevoza i trudnice koji je objavljen na društvenim mrežama izazvao je bes i lavinu komentara Beograđana.

Niame, kako se čuje na video snimku koji je objavljen na Instagram stranici "Uživo iz prevoza", trudnica je upitala vozača "Šta da jedem?!" na šta joj je on odgovorio: "G***a".

"Da ja u devetom mesecu jedem g***a" upitala je šokirana trudnica, a vozač joj je odgovorio "Jedi g***a i u dvanaestom". Na to mu je trudnica odgovorila samo sa "Svaka čast", a nakon toga se snimak i završava.

U opisu video snimka se navodi: "Danas u 46. vozaču je smetalo što trudnica u devetom mesecu ne može da se provuče na srednja vrata, nego izlazi na prva".

Fotografija ovog video snimka pojavila se na još jednom Instagram nalogu gde piše da je vozač sa snimka poznat po tome da ne otvara prva vrata.

"Izvređa nas i priča kako je on dugo radio u Francuskoj i da se tamo poznavao red. Jednom sam bila sa mlađom sestrom koja ima sedam godina i htele smo da izađemo na prednja vrata, iza nas je bila ogromna gužva i bilo je nemoguće proći, a on je odbio da nam otvori prva", napisala je.

Ne znamo šta je prethodilo ovom razgovoru sa snimka, ali svakako takav način komunikacije je neprihvatljiv i za svaku osudu.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track