ZAVRŠEN FESTIVAL BAPUSS: Studenti i đaci su se upoznali sa poslovnim uspesima 50 izlagača!
Foto: FOTO KURIR

BAPUSS

ZAVRŠEN FESTIVAL BAPUSS: Studenti i đaci su se upoznali sa poslovnim uspesima 50 izlagača!

Beograd -

U prostorijama Beogradske akademije poslovnih i umetničkih strukovnih studija (BAPUSS) i na platou ispred Akademije, u ulici Kraljice Marije 73 održan je poslednji dan Festivala koji je započet Sajmom privrede, koji je bio otvoren od 10 časova do 18 časova.

Na njemu su posetioci mogli da se upoznaju sa proizvodima i sa uspešnim poslovnim pričama više od 50 izlagača. Posetioce je sačekao i bogat obrazovni, kulturno umetnički i zabavno muzički program.

BAPUSS
foto: FOTO KURIR

U holu Akademije je bila organizovana izložba slika, radova i fotografija umetničkog odseka BAPUSS-a, kao i izložba starih diploma, dok su se na platou ispred Akademije održavale radionice Odseka za umetničke studije BAPUSS-a, a studenti umetničkog odseka su tokom dana, sve posetioce festivala provodili kroz virtuelni enterijer, pokazivali im kako nastaje umetničko delo kroz izradu Street wall art-a.

Naime, FOKUS je manifestacija koja studentima i srednjoškolcima pruža pogled u "uspešno sutra", a privrednicima koji izlažu na Sajmu u okviru Festivala servira buduće stručnjake koji će unapređivati njihove biznise.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track