PA TO JE ACA BURAZ! Otkrivena TUŽNA PRIČA iza fotografije čoveka koji leži na podu tramvaja 5 u Beogradu (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

gorka sudbina

PA TO JE ACA BURAZ! Otkrivena TUŽNA PRIČA iza fotografije čoveka koji leži na podu tramvaja 5 u Beogradu (FOTO)

Beograd -

Scena iz beogradskog tramvaja na liniji 5, nedavno zabeležena kamerom jednog od putnika, uznemirila je mnoge.

Muškarac srednjih godina, obučen u staru odeći i vidno zapušten, ležao je na podu gotovo praznog vagona.

Kad je fotografija dospela na društvene mreže, korisnici koji ne poznaju čoveka požurili su sa nagađanjima da li je onesvešćen, pijan ili drogiran zaspao na podu, da li samo "odmara dušu" i da li je pao sa sedišta nedaleko od vrata ili do njega nije ni stigao.

Pojedini koji su ga ranije viđali na ulicama Beograda tvrdili su da je čovek sa fotografije beskućnik koji vreme provodi na Studentskom trgu, razgovarajući sa ljudima, a da je karakterističan po jednoj ružnoj reči koju voli da vikne s vremena na vreme.

- To je Aca buraz - napisao je neko i uskoro je otkrivena njegova tužna sudbina.

Aca sa slike je, tvrde korisnici, diplomac jednog od najtežih fakulteta, deo života proveo je u inostranstvu, a jedna stvar koju je nosio sa sobom posebno je rastužila one koji su ranije imali prilike da razgovaraju sa njim.

- Aca mi je jednom prilikom pričao da je završio ETF i da je tokom devedesetih otišao u Kanadu pa se vratio posle bombardovanja. Ne znam da li je izbaronisao, ali je delovao iskreno. Baš smo se lepo ispričali. Tad je bio skroz fin i pristojan. Nosio je i onog napuklog Fendera pa mi je bilo baš krivo. Voleo bih da popravi tu gitaru - glasio je jedan od komentara.

U svojim komentarima Acinu priču je potvrdilo još nekoliko korisnika, a na njih se nadovezalo i svedočenje jednog koji tvrdi da je uzrok njegovih problema buran bračni život.

Posle niza komentara na račun stanja u kojem se Aca nalazi na fotografiji, usledio je tek jedan čiji autor se pita da li mu je iko od putnika, koji su se u tom trenutku našli u tramvaju, pružio pomoć.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track