Nećete verovati koja tri brenda su stigla iz Poljske pravo u Galeriju
Foto: Promo/Galerija

Nećete verovati koja tri brenda su stigla iz Poljske pravo u Galeriju

Beograd -

Obuci se trendi i proveri koja od ovih modnih linija ti najviše pristaje: Cropp, House ili Sinsay!

Među top pet stvari koje su svim mladim, urbanim ljudima važne, pored telefona, muzike, društva, svakako su oblačenje i moda, a poznata evropska kompanija LPP pobrinula se za to da, bilo da ste fan urbanog ili street „stajla“, pronađete baš ono što tražite kroz njihove brendove.

Usudi se da budeš ti

promo
foto: Promo/Strahinja Filipovic

Reč je o poljskim brendovima Cropp, House i Sinsay, koji su od 26. maja dostupni u Galeriji. Inspirisani urbanom kulturom, hip-hopom, grafitima i uličnom umetnošću, njihovi proizvodi naglašavaju individualnost i buntovnički duh mladih ljudi koji žive u gradovima.

Zato, ukoliko želite da budete autentični, hrabri, samouvereni, da vaš stil bude prepoznatljiv, ali ne i nametljiv, da je odeća udobna, sa ovim brendovima nećete pogrešiti. Kombinacija poslednjih trendova i takozvanog „kežual luka“ odlikuje ova tri brenda koja su prvi izbor mnogih mladih urbanih ljudi. Sada kada ste čuli ovu važnu vest, sami ili, još bolje, sa svojom ekipom, napravite celodnevni plan za kupovinu i budite jedini drugima saveznici u šopingu. Od nedavno, porodici brendova u Galeriji pridružio se i H&M, pa ne zaboravite da pogledate šta kod njih ima novo.

Zasladite šoping na Festivalu sladoleda

promo
foto: Promo/Strahinja Filipovic

Dok birate koje ćete nove modne komade poneti, obavezno posetite i drugi po redu Festival sladoleda, koji će biti održan na prvom spratu Galerije za vikend, 28. i 29. maja.

Među izlagačima biće čuvene sladoledžije Lutak, Moritz, Crna Ovca, Muzej sladoleda, Nency's, Frikom, Stamevski.

Osim tradicionalnih ukusa, moći ćete da probate i ledene poslastice nekih neobičnih ukusa.

Nova dimenzija kupovine

promo
foto: Promo/Strahinja Filipovic

U najvećem tržnom centru na Balkanu ponuda je raznolika, pa osim pristupačnih „must-have“ komada garderobe, možete naći i najnovije kolekcije odabranih brendova kojih nema nigde drugde u gradu, kao što su Patrizia Pepe, Ted Baker ili Hugo. Po uzornu na otmene svetske centre za posetioce sa istančanim ukusom rezervisani su luksuzni premium brendovi. Na više od 300.000 kvadrata, na koliko se ovaj tržni centar prostire, nalazi se preko 200 prodavnica, restorana, kafića, zato se s punim pravom može nazvati šopingholičarskim rajem!

Destinacija za uživanje u omiljenoj hrani

promo
foto: Promo/Strahinja Filipovic

U trenucima predaha osveženje vas čeka u nekom od brojnih kafića i restorana Galerije. Uverite se i sami u izvrsnu gastronomsku ponudu, a u zavisnosti od vremena koje vam je na raspolaganju, možete ručati u nekom od 15 prelepih restorana sa pogledom na Savu ili da istražite autentičnu ponudu Food Hall-a. Ako ste mislili da je brza hrana svuda ista, Galerija će vas uveriti u suprotno, a vi ćete uživati u raznovrsnosti ukusa i internacionalnim kuhinja – meksičke, azijske, japanske, kineske, američke, mediteranske….

Vi kupujete, a novac vam se vraća!

promo
foto: Promo/Strahinja Filipovic
1 / 4 Foto: Promo/Nikola Rudić

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track