Najnovije vesti

NE ZNATE VI KO JE MOJ OTAC, DŽUKELE JEDNE: Podivljale maturantkinje psovale i tukle POLICAJKE ispred škole!
Foto: Shutterstock, Dado Đilas

bahate učenice

NE ZNATE VI KO JE MOJ OTAC, DŽUKELE JEDNE: Podivljale maturantkinje psovale i tukle POLICAJKE ispred škole!

Beograd

Tri maturatkinje Šeste beogradske gimnazije privedene su 27. maja u policijsku stanicu na Zvezdari, nakon sramotnog incidenta koje su napravile na proslavi ispraćaja maturanata, piše Telegraf.

Sve je počelo kada je iz škole stigao poziv policiji da se u dvorištu nalaze dva sumnjiva mladića koja nisu njihovi učenici. Policija ih je udaljila, a kod jednog je tom prilikom uočila i crvenu baklju za pojasom.

Međutim, dok su mladići odlazili, usledilo je zaprepašćujuće ponašanje devojaka. Dve maturantkinje krenule su da se svađaju, guraju, a potom i dave policijske službenice su ih, kako saznajemo, prvo upozorile da se smire, a kada je jedna prišla da ih razdvoji, zadobila je udarac pesnicom blizu oka.

Tada je na lice mesta došla i Interventna jedinica policije. Maturantkinja koja je udarila pesnicom službenicu smeštena je u policijsko vozilo, što ju je dodatmno razjarilo pa je, prema našim saznanjima, psovala i vikala: "Pi*ke pandurske, J**aću vam mamu, videćete vi koga ste priveli, ne znate vi ko je moj otac". Drami tu nije bio kraj, njene dve drugarice prišle su kolima i krenuo je novi napad. Svaka je otvorila po jedna vrata i vukla policijskog službenika za revere.

Jedna je vikala: "J**aću u vam mamu, pustite mi drugaricu".

Druga se nadovezala istim rečnikom i pretnjama: "Džukele jedne, da li znate ko je moj otac, sad će doći Ć, J**aće vam svima mater, videćete svi ko je on". Pripadnici Interventne jedinice odvojili su ih od policijskih kola i sve tri su privedene u stanicu.

Radisav Milić, direktor Šeste beogradske gimnazije, rekao je da se incident dogodio u parku ispred Zvezdara teatra, a da je proslava maturanata protekla bez incidenata.

- U školskom dvorištu Šeste beogradske gimnazije nakon završetka časova bila je kratka proslava maturanata tokom koje nije bilo incidenata, a o tome su brinule razredne starešine i desetak dežurnih nastavnika, kao i pripadnici policije. O incidentu u parku ispred Zvezdara teatra, o kojem imate određena saznanja nemamo precizne informacije, jer smo svi bili u dvorištu škole i imamo samo posredna saznanja da je došlo do incidenta i intervencije policije. Očekujemo izveštaj od policije i tada ćemo više moći da Vam saopštimo - rekao je Milić.

Kurir.rs/Telegraf

bonus video:

EVO DA LI TURISTIČKA AGENCIJA IMA PRAVO DA VAM TRAŽI DOPLATU! Objašnjeno koja zaduženja i OBAVEZE imaju prema putniku
05:29

EVO DA LI TURISTIČKA AGENCIJA IMA PRAVO DA VAM TRAŽI DOPLATU! Objašnjeno koja zaduženja i OBAVEZE imaju prema putniku

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja