POČELA BESPLATNA ŠKOLA PLIVANJA I VATERPOLA Održan 1. trening za decu na "25. maju"! U toku i manifestacija "Starogradsko leto"
Foto: Promo

POČELA BESPLATNA ŠKOLA PLIVANJA I VATERPOLA Održan 1. trening za decu na "25. maju"! U toku i manifestacija "Starogradsko leto"

Beograd -

Na otvorenom bazenu SRPC “25. maj - Milan Gale Muškatirović” juče je održan prvi trening za decu u okviru besplatne škole pilivanja i vaterpola, koju organizuje Gradska opština Stari grad u saradnji sa vaterpolo klubom “Dorćol”, vaterpolo klubom “Stari grad” i SRPC-om “25. maj - Milan Gale Muškatirović”. Treningu su prisustvovali predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović, Nenad Vujović iz SRPC “25. maj - Milan Gale Muškatirović” i Marko Miličković iz vaterpolo kluba “Dorćol”. “Sada već tradicionalno organizujemo starogradsku letnju školicu plivanja i vaterpola. Sam odziv dece je pokazatelj uspešnosti ovog projekta” izjavio je Miličković.

Milan Gale Muškatirović
foto: Promo

U okviru programa “Stari grad misli na tebe” Gradska opština Stari grad organizuje niz besplatnih programa za građane svih starosnih grupa. Pravo na benefite ovog programa imaju svi građani sa prebivalištem na ovoj opštini koji poseduju karticu “Stari grad misli na tebe”, koju je moguće izvaditi u Uslužnom centru opštine Stari grad svakog radnog dana od 8 do 16 časova.

Milan Gale Muškatirović
foto: Promo

Radoslav Marjanović predsednik opštine, istakao je da je ovo već druga godina zaredom kako se organizuje besplatna škola plivanja i vaterpola na bazenu “25 maj”. “I ove godine kao i prošle veliki broj najmlađih Starograđana imaće priliku da svakog radnog dana od 19h zajedno sa trenerima iz vaterpolo kluba ‘Dorćol’ i vaterpolo kluba ‘Stari grad’ trenira, da vežba, da razvija zdrave stilove života i da ovaj letnji period iskoristi na najbolji mogući način. Mi smo se potrudili i nastavićemo da sprovodimo razne akcije koje uključuju i najmlađe i naše starije sugrađane. Važno je da na ovaj način podstaknemo što veći broj roditelja da dovedu decu na besplatne programe, jer nije bitno da li će neko da postane sportista, već da deca razvijaju zdrave stilove života, da se druže sa svojim vršnjacima i da imaju aktivno leto u Beogradu i na našem Starom gradu” izjavio je predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović. Podsećamo, u toku je manifestacija “Starogradsko leto” koja nudi potpuno besplatan program prilagođen svim građanima. Više informacija o svim besplatnim programima potražite na sajtu Gradske opštine Stari grad www.starigrad.org.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja