KRAJ DRAME KOD URGENTNOG CENTRA! Čovek koji je pretio da će skočiti sa toplane sišao nepovređen, odvezen kolima Hitne pomoći
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

PretI

KRAJ DRAME KOD URGENTNOG CENTRA! Čovek koji je pretio da će skočiti sa toplane sišao nepovređen, odvezen kolima Hitne pomoći

Beograd -

Muškarac B. T. (44) koji je pretio da će skočiti sa dimnjaka toplane Kliničkog centra Srbije u Beogradu, sišao je nepovređen i odvezen kolima Hitne pomoći.

Drama je počela još u 19 časova, a na lice mesta brzo su stigli obezbeđenje, policija, Hitna pomoć i vatrogasci koji su razvukli vazdušni jastuk u slučaju da zaista skoči.

Kako javlja repoprter Kurira sa lica mesta, muškarac se nekoliko puta spuštao na niže nivoe dimnjaka i ponovo peo na više, a sa sobom je imao i crvenu kesu.

U jednom trenutku kada je počeo da silazi sa gornjeg nivoa, policajci su ga bodrili da siđe i rekli mu "Ajde polako, možeš ti to, siđi lagano".

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Kako se moglo čuti na mestu događaja, prema nezvaničnim informacijama, kada je jedan policajac pokušao da priđe B. T. on je, navodno, izvadio nož.

Ipak, drama je završena oko 21 sat i bez posledica, kada je B. T. odlučio da siđe sa dimnjaka. Zasad nije poznato zbog čega se B. T. popeo na toplanu i pretio skokom.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track