01:16

BIR FEST POČINJE DANAS U 18 ČASOVA, UVEDENA I NOVA PRAVILA: 2 zone na festivalu, a evo koji su uslovi za BESPLATAN ULAZ

festival piva

BIR FEST POČINJE DANAS U 18 ČASOVA, UVEDENA I NOVA PRAVILA: 2 zone na festivalu, a evo koji su uslovi za BESPLATAN ULAZ

Beograd -

Beogradski festival piva otvara svoje kapije danas, tačno u 18 sati i tokom četiri dana na Ušću, ugostiće brojne domaće, regionalne i svetske muzičke zvezde.

A koje su to zvezde kao i šta nas sve očekuje na Ušću do nedelje otkrila je za Kurir televiziju PR festivala Maja Cvetković.

- Danas u 20:30 kreće Tomi Emanuel, u 22:00 Bajaga a oko 23:30 Hladno pivo. Ono što je značajno da se kaže jeste da ove godine postoji koncertna zona i klaud zona. U koncertnu zonu se ulazi uz konzumaciju od dva pića, ulaz je besplatan do 19:30, a klaud zona je besplatna, u njoj se nalazi sadržaj poput luna parka - rekla je Maja Cvetković.

Naredna četiri dana imaćete prilike da slušate velika muzička imena poput Konstrakte, Senide, Masima Savića, Osvajača i ostalih.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:08

Goca Tržan brani Jalu i Bubu nakon skandala koji je potresao Srbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track