IZNAJMILI SMO STAN U BG I ZATEKLI PRAVI HOROR: Pesak iza veš mašine bio je ALARM, a tek kad smo okrenuli dušek! E, moja domaćice!
Foto: youtube printscreen ilustracija

stravična iskustva

IZNAJMILI SMO STAN U BG I ZATEKLI PRAVI HOROR: Pesak iza veš mašine bio je ALARM, a tek kad smo okrenuli dušek! E, moja domaćice!

Beograd -

Iznajmljivanje stana u Beogradu može da bude problematično na više načina, od nedostatka ponude dobrih stanova, do visokih cena, ali i kada nađete odgovarajući stan, na odgovarajućem mestu, izazovi tek mogu da počnu.

To se desilo B.R. (43) iz Beograda, koji je ovako preneo svoje iskustvo:

"Jedna potpuno klasična priča, iznajmite stan, uđete u njega, misleći da ćete malo da prečistite, naravno, iza bivših stanara. Ali šta ako vam za ulazak u stan treba cela ekipa čistača? Nama se upravo to desilo.

Da stvar bude još gora, u stanu je živela - devojka! Možda sam robujem predrasudama, ali sam stvarno mislio da ženska ruka u stanu znači da barem na pločicama neće biti 7cm masnoće. Da iza veš mašine koja je blizu kadi, neće biti pesak koji je napravila prašina u kombinaciji sa vodom koja je dolazila tokom tuširanja. Mislio sam da neće biti "nečeg zelenog" na pločicama! Ali, avaj!

Ni agencija za čišćenje dugo nije videla takvo stanje. Novi napad panike dobili smo kada smo uklonili čaršaf sa dušeka i videli fleke po njemu. Pa zatim fleke po skupocenoj garnituri u dnevnoj sobi. Pitali smo se: kako neko to uopšte napravi? Na dušeku su bili i modro-crvene fleke, i odmah smo shvatili od čega.

A tako je mila i fina izgledala, sređena, ta bivša stanarka. Pa vi sad razmislite o tome, kakvi nam se ljudi predstavljaju da jesu - dok im ne uđeš u kuću.

E moja domaćice..." - zaključio je on.

Da li i vi imate slična iskustva? Pišite nam u komentarima!

Kurir.rs

foto: Ilustracija/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track