BEOGRADSKI UKLETI SOLITERI SMRTI! Pripadnici SEKTI dolaze čak iz drugih gradova Srbije kako bi SKOČILI sa njih
Foto: Marina Lopičić

strašno

BEOGRADSKI UKLETI SOLITERI SMRTI! Pripadnici SEKTI dolaze čak iz drugih gradova Srbije kako bi SKOČILI sa njih

Beograd -

Braca Zdravković, privatni detektiv je osvrćući se na jezivo ubistvo devojčice (12) u Parizu za koje se sumnja se da je delo neke sekte, podsetio je na emisiju koju je uradio o samoubistvima a koja se zove "Nebeski čudni znaci i veze sa soliterima smrti u Beogradu".

- U pitanju je nekoliko solitera u Beogradu, koji su popularni kod pripadnika raznih sekti. Oni čak dolaze iz drugih gradova Srbije kako bi izvršili samoubistvo skakačući sa njih - kaže Zdravković i dodaje da je najpoznatiji u Vojvode Stepe broj 28, takozvani soliter Lađa.

Kako navodi, sa tog solitera je oko 15 ljudi izvršilo samoubistvo, skačući na takozvani pentagram koji je napravljen u svetlarniku u prizemlju. On je podsetio na slučaj ritualnog ubistva porodice Berendika iz Beograda kada je majka macolom prvo ubila svog supruga na spavanju, a onda i svog četrnaestogodišnjeg sina, da bi otišla u taj soliter, popela se na 13 sprat, nacrtala pentagram karminom na zidu zgrade i nakon toga se bacila u svetlarnik na taj takozvani pentagram, ispod kojeg je pisalo karminom, "ja dolazim".

Braca Zdravković
foto: Printscreen

- Klasična sekta je stajala iza toga, takozvana Crna ruža, koja je po meni najopasnija sekta koja deluje kod nas,

Dimitrije Pastuović, sektolog je rekao i da kada je sekta Crna Ruža u pitanju da odgovorno tvrdi da ona u Srbiji više ne postoji.

- Znači, sastane se grupa klinaca, ajde mi smo Crna ruža. Crna ruža je iskorenjena još pre 15 godina. Što se tiče ukletih solitera, moja velika prijateljica Simonida Milojković tačno opisuje u svojoj knjizi "U zagrljaju princa tame" neke od tih slučajeva - rekao je sektolog.

On je dodao i to da je taj pentagram, koji se pominje u zgradi, u stvari petokraka, jer su zgrade tamo građene šezdesetih. Pentagram je obrnuta zvezda, jeste satanistički simbol, neki ga stavljaju i kao znak kulta plodnosti i boginje Venera, u zavisi od toga iz koje je mitologije preuzet.

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track