NOVI STAN U CENTRU GRADA PO PRISTUPAČNOJ CENI: Šta sve možete da dobijete za 3.200 evra po kvadratu?
Foto: Aca Matić

NOVI STAN U CENTRU GRADA PO PRISTUPAČNOJ CENI: Šta sve možete da dobijete za 3.200 evra po kvadratu?

Beograd -

Da kvalitetan stan na najboljoj lokaciji, sa brojnim sadržajima u zgradi, ali i oko nje, istovremeno može da ima i pristupačnu cenu, pokazuje i najnoviji izveštaj Republičkog geodetskog zavoda. U njemu se navodi da prosečna cena stanova u Beogradu na vodi, iako je reč o kvartu koji u samom srcu grada nudi najsadržajnije stanovanje, definitivno nije najviša u poređenju sa drugim stambenim projektima u prestonici.

Beograd na vodi
foto: Aca Matić

Za svega 3.200 evra po kvadratu, plus PDV, budući stanari BW Eden, 33. zgrade Beograda na vodi na samom kućnom pragu imaće najsavremeniji sportski centar sa bazenom i spa zonom, a neki od najlepših javnih prostora, najveći tržni centar u regionu, Galerija, i novi simbol grada, Kula Beograd, nalaze se na samo nekoliko minuta šetnje. Standard u svim zgradama Beograda na vodi jesu i recepcija sa concierge službom, služba obezbeđenja i održavanja, unutrašnje dvorište, kao i veliki broj parking mesta, što kupcima pruža dodatnu vrednost.

Beograd na vodi
foto: BW

Najsavremeniji sportski centar

Beograd na vodi
foto: BW

BW Apollo je novi sportski centar Beograda na vodi, sa zatvorenim bazenom i spa centrom. Mame i tate će moći da bezbrižno treniraju istovremeno sa mališanima, jer je jedan deo posvećen upravo rekreaciji najmlađih. Na kraju, svi zajedno će se častiti vitaminskim sokom u kafiću u okviru sportskog centra.

Moderna državna škola i vrtić u komšiluku

Beograd na vodi
foto: BW

Beograd na vodi potpuno je prilagođen porodičnom životu, pa će ovde uskoro biti sagrađena najmodernija državna škola u zemlji, kao i vrtić. Široki trotoari i blizina škole omogućavaju malim đacima da bezbedno i brzo stignu na nastavu.

Na korak od gradskih dešavanja i javnih površina

Beograd na vodi
foto: BW

Zelenilo nikada nije bilo bliže – velelepni Savski park uređen je tako da posetiocima pruži nezaboravna popodneva. Tu su i brojni sportski tereni za „komšijske“ partije basketa vikendom. Blizina Sava Promenade daje vam priliku da uživate u nekim od najlepših događaja koje Beograd ima da ponudi ili opuštenoj šetnji pred reke.

Blizina Galerije i Kule Beograd

Beograd na vodi
foto: Stella Production

Beograd na vodi svojim bogatim sadržajima pruža osećaj života u „gradu u malom“, pa su vam osim uređenih javnih površina, na nekoliko minuta udaljenosti od zgrade i Galerija, najveći šoping mol u regionu, kao i Kula Beograd, novi simbol grada, a njihova blizina će umnogome uticati na vrednost vaše nekretnine u budućnosti.

Beograd na vodi se, upravo zbog toga, istakao kao jedna od najpoželjnijih lokacija za život u okviru prestonice, kako zbog svoje pozicije, tako i zbog izvanrednog kvaliteta života koji nudi stanarima, a sve to po konkurentnim cenama.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track