OMILJENI ŠKOLSKI POLICAJAC! Stanovnici Kaluđerice pohvalili Milorada Cvetkova, ovako su mu se zahvalili
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

svaka čast

OMILJENI ŠKOLSKI POLICAJAC! Stanovnici Kaluđerice pohvalili Milorada Cvetkova, ovako su mu se zahvalili

Beograd -

Policajac Milorad Cvetkov iz Grocke, koji brine o bezbednosti dece u OŠ "Aleksa Šantić" u Kaluđerici, dbio je brojne pohvale od svojih sugrađana, koji su njegov savestan i posvećen rad pohvalili na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Hteo bih da pohvalim policajca koji reguliše saobraćaj kod osnovne škole u Kaluđerici. Juče i večeras kada sam uzimao dete iz škole, on je otvorio vrata od auta, pomogao detetu da uđe, zatvorio vrata i mahnuo, i pri tom, brine o prelazu ostale dece, jedan divan ćovek - napisao je jedan sugrađanin na Fejsbuku, a ispod njegove objave nizali su se pozitivni komentari na račun policajca Cvetkova.

I Ministarstvo unutrašnjih poslova pohvalilo je rad svog kolege:

- Raduje nas činjenica da građani svakodnevno na društvenim mrežama hvale naše kolege koji, i na dužnosti kao i van nje, uz profesionalnost, pokazuju i ljudskost koja je oduvek bila ideal kojem težimo.

Poslednja u nizu pohvala usledila je danas na društvenoj mreži Fejsbuk. Na grupi "Žene Kaluđerice", jedan korisnik ove društvene mreže objavio je pohvale na rad policijskog službenika Milorada Cvetkova iz Grocke, a nakon toga usledili su brojni lepi komentari njegovih sugrađana o našem kolegi.

Kolega Cvetkov angažovan je na poslovima bezbednosti dece u OŠ "Aleksa Šantić" i prema rečima njegovih sugrađana, on s pravom nosi titulu "policajac".

Svaka čast kolega, dajete dobar primer svim budućim policajcima kako treba da postupaju!

Ministarstvo unutrašnjih poslova je ponosno! Pogledajte i sami šta njegovi sugrađani imaju da kažu o njemu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track