STANARI VIDIKOVCA BESNI NA BAHATOG VOZAČA: Stalno nam blokira rampu za osobe sa invaliditetom, zašto je problem stati metar dalje?
Foto: Profimedia

bezobrazluk

STANARI VIDIKOVCA BESNI NA BAHATOG VOZAČA: Stalno nam blokira rampu za osobe sa invaliditetom, zašto je problem stati metar dalje?

Beograd -

Stanovnici Vidikovca kivni na bahate vozače koji blokiraju rampe za osobe sa invaliditetom i kolica za bebe!

- Dokle više bezobrazluka, bruka i sramota. Nemaju poštovanja prema osobama sa invaliditetom i roditeljima sa decom. Sa troje dece idem i svaki put se neko parkira ispred da se ne može proći sa kolicima. Zašto je problem stati metar dalje? - napisala je jedna žena koja je snimak bahatog parkiranja prosledila Instagram stranici Serbialive Beograd.

Bahato parkiranje
Bahato parkiranjefoto: Printskcreen Instagram Serbialive Beograd

Korisnici su ženu savetovali da zove komunalnu policiju.

- Ovde se zove komunalna policija. Slikaju i dobiće vozač kaznu, jer rampa za osobe sa invaliditetom ne sme da se "zatvori" proveri - napisao je jedan od korisnika Instagrama.

Pojedinci su dodali da bi vozače koji se ovako bahato parkiraju trebalo da bude sramota i da bi bilo dobro da njihovo vozilo svaki put kada učine ovako nešto "odnese pauk."

Nedavno je Kurir pisao o još jednom bahatom vozaču koji je na isti način blokirao rampu i onemogućio prolaz osobama sa invaliditetom i majkama sa malom decom u kolicima.

Kurir.rs

Bonus video:

03:59

BUDUĆI VOZAČI, STRPLJENJE! Cene obuke novih vozača i do 100 000. dinara, oni koji nisu u mogućnosti da priušte, neka se strpe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja