SVEČANE PRIREDBE: Opština Palilula tokom vikenda podelila oko osam i po hiljada novogodišnjih paketića
Foto: GO Palilula

praznici za najmlađe

SVEČANE PRIREDBE: Opština Palilula tokom vikenda podelila oko osam i po hiljada novogodišnjih paketića

Beograd -

Opština Palilula organizovala je tokom vikenda tradicionalne novogodišnje priredbe na kojima je najmlađim Palilulcima podeljeno oko 8.500 paketića.

„Opština Palilula godinama organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zimske čarolije" u okviru koje poklanjamo slatke paketiće i organizujemo muzičko-scenski novogodišnji program. Ove godine ćemo obradovati oko osam i po hiljada mališana i podeliti im paketiće. Ovo je najlepša slika Palilule, sa igrom, pesmom i radošću najmlađih Palilulaca“, izjavio je predsednik opštine Miroslav Ivanović.

Ivanović je dodao da se Opština trudi da svim projektima namenjenim najmlađima doprinosi njihovom što kvalitetnijem odrastanju.

„Hiljade poklonjenih bebi kolica, rančeva i školskog pribora prvacima, knjiga i tablet računara najboljim učenicima, besplatno plivanje, ekskurzije, letovanja, izgradnja parkića i igrališta, deo su projekata namenjenih našoj deci, našem najvećem potencijalu. Gradska opština Palilula nastavlja sa svim ovim projektima. To je naša najvažnija obaveza i ogledalo uspeha i napretka našeg društva“, zaključio je predsednik opštine.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track