MALIŠANI DOBILI PAKETIĆE NA MANIFESTACIJI ISPRED STAROG DVORA: Fondacija SND se zahvaljuje svima koji su deci darivali ljubav
Foto: Printscreen/Instagram

MALIŠANI DOBILI PAKETIĆE NA MANIFESTACIJI ISPRED STAROG DVORA: Fondacija SND se zahvaljuje svima koji su deci darivali ljubav

Beograd -

Fondacija za srpski narod i državu (SND) zahvaljuje se svima koji su pomogli da mališani danas ispred Starog dvora u Beogradu dobiju paketiće.

Paketići su prvenstveno podeljeni deci sa smetnjama u razvoju i invaliditetom, socijalno ugroženoj deci i deci koja pripadaju nacionalnim manjinama, ali i svoj ostaloj deci Beograda.

Osim paketića, mališani su "nagrađeni" i predstavom i muzičkim koncertom.

"Veliko hvala Irini Vukotić, Leontini Vukomanović, Goci Tržan, Aleksi Jeliću, Leksington bendu, Tijani Dapčević, Ivi Štrljić, Željku Mitroviću, Jeleni Karleuši, Nikoli Rokviću, Teodori Džehverović, episkopu Remezijanskom g. Stefanu, vikaru Njegove Svetosti Patrijarha srpskog g. Porfirija kao i svima koji su nam pomagali u organizaciji, a koji su zajedno sa nama našoj divnoj deci danas darovali ljubav", poručuju iz Fondacije SND i dodaju:

"Nastavićemo da pevamo i volimo, jer je život jedan i nama je vredan".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track