NEZAPAMĆENA GURKA U BEOGRADSKOM SUPERMARKETU: Penzioneri se koškali zbog ćevapa a onda žena legla preko frižidera da ih odbrani?!
Foto: Printscreen Instagram/serbialive_beograd

TOTALNI HAOS ZBOG MESA NA AKCIJI?!

NEZAPAMĆENA GURKA U BEOGRADSKOM SUPERMARKETU: Penzioneri se koškali zbog ćevapa a onda žena legla preko frižidera da ih odbrani?!

Beograd -

Tukli se i u Šapcu i Stanovu kod Kragujevca. Na snimku se starija žena koja pokušava da uzme paket ćevapa dok istovremeno brani drugima da uzmu

BEOGRAD - U supermarketu poznatog lanca koji posluje u Srbiji već godinama, danas je u Borči došlo do totalnog haosa i gurkanja i koškanja starijih kupaca.

Guranje, laktanje i opšta makljaža izbili su zbog niže cene junećih i svinjskih ćevapa?! Snimak okršaja penzionera pojavio se i na društvenim mrežama, a na njemu se vidi jedna starija žena koja pokušava da uzme paket ćevapa dok istovremeno brani drugima da ih uzmu.

Borča, tuča u supermarketu
foto: Printscreen Instagram/serbialive_beograd

Okupio se veliki broj starijih građana zbog akcije zbog koje je nastao totalni haos. Ne vidi se ko šta i koliko paketa uzima, ljudi viču, guraju se, a pomenuta žena je u jednom trenutku čak gornjim delom tela "ušla" u frižider kako bi odbranila svoje pakete koje je namerila da uzme, piše Mondo.

Akcija za ćevape od svinjskog i junećeg mesa završava se danas, a cena po kilogramu iznosi 319,99 dinara. Akcija je počela u četvrtak 23. marta, a završava se danas pa je zbog toga došlo do gužve i tuče.

01:19

Tuča u supermarketu u Borči

"Gospođo, pa gospođo molim vas... Zvaćemo obezbeđenje, ovo nema smisla", glasi komentar neke žene usred borbe za juneće i svinjske ćevape. Veliki broj građana stoji ispred i čeka kako bi ušao i pokušao da se izbori za ćevape.

Ništa bolja situacija nije ni u mestu Stanovo kod Kragujevca. Iz istog razloga je i tamo došlo do haosa zbog popusta ćevapa, a ta akcija završava se danas.

Slično koškanje u Kragujevcu i Šapcu

00:30

Gužva zbog ćevapa u Kragujevcu i Šapcu

Kurir.rs/Mondo/Instagram Serbialive_beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track