NIJE POBEGLO NI PRASE, NI KOKA Obrenovački komunalci ovo će pričati unucima, uhvatili jednu od najbržih životinja na svetu (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen

nesvakidašnja situacija u selu grabovac

NIJE POBEGLO NI PRASE, NI KOKA Obrenovački komunalci ovo će pričati unucima, uhvatili jednu od najbržih životinja na svetu (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - Služba komunalne zoohigijene ponovo se susrela sa nesvakidašnjim slučajem zbrinjavanja životinja. Ovog puta, JKP „Veterina Beograd” dobilo je prijavu o noju koji je zalutao iz nepoznatog pravca, a našao se u naselju Grabovac u gradskoj opštini Obrenovac.

Ovaj slučaj razlikovao se od situacija sa kojima se ekipe svakodnevno susreću, s obzirom na to da je bilo reči o jednoj od najbržih i najvećih ptica na svetu, koja je uz to i izuzetno plašljiva, te su zaposleni „Veterine Beograd” imali pred sobom poseban izazov.

noj, Obrenovac, Grabovac, selo Grabovac
foto: Beoinfo

Uz mnogo strpljenja i zahvaljujući uigranosti ekipe u ovim situacijama i dobrom timskom radu, Služba komunalne zoohigijene uspešno je završila i ovaj, nimalo lak zadatak, a noj je zbrinut i trenutno se nalazi u Zoološkom vrtu grada Beograda, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Veterina Beograd”.

Kurir.rs/Beoinfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track