PIJANI MOMAK I DEVOJKA DEMOLIRALI KAFIĆ, PA PRETUKLI VLASNICU: Detalji masovne tuče na Bežanijskoj kosi, zadržani na trežnjenju
Foto: Ana Paunković, Ilustracija

Gosti obavestili policiju

PIJANI MOMAK I DEVOJKA DEMOLIRALI KAFIĆ, PA PRETUKLI VLASNICU: Detalji masovne tuče na Bežanijskoj kosi, zadržani na trežnjenju

Beograd -

Marko P. (40) i njegova devojka Nina R. (37) uhapšeni su noćas na Bežanijskoj kosi nakon što su pijani demolirali jedan lokal, a zatim i pretukli vlasnicu.

Incident se dogodio u jednom kafiću u Ulici Partizanske avijacije oko 01.20 sati.

Gosti su obavestili policiju koja je ubrzo stigla i ispred lokala zatekla Marka P. i Ninu R. koji su bili u vidno alkoholisanom stanju.

- U razgovoru sa gostima lokala i pretučenom vlasnicom, utvrđeno je da su osumnjičeni muškarac i žena pravili nered u kafiću, bacali čaše i flaše, a kada im se vlasnica suprotstavila, napali su i nju i još dve gošće. Nakon policijskog uviđaja policajci su priveli Marka P. ostali su kolima Hitne pomoći prevezeni u UC zbog ukazivanja lekarske pomoći - objasnio je izvor i dodao:

- Svima su konstatovane lake telesne povrede. I Nina je nakon pregleda dovedena u policijsku stanicu. Ona i njen momak su zadržani na trežnjenju na osnovu Zakona o prekršajima.

Protiv Marka P. i Nine R. podnete su prekršajne prijave i određeno im je zadržavanje kako bi se otreznili.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track