Komunalci tužili putnika kojeg su tukli

Traže pravdu

Komunalci tužili putnika kojeg su tukli

Beograd -
Podneli su krivičnu prijavu protiv mene zbog ometanja službenog lica u vršenju dužnosti. Ja njih još nisam tužio, ali planiram jer se na snimku se sve lepo vidi, kaže D.C. koji je student Pravnog fakulteta Univerziteta Union

BEOGRAD - Komunalni policajci koji su juče tukli putnika koji nije hteo da napusti gradski autobus podneli su protiv njega krivičnu prijavu."Podneli su krivičnu prijavu protiv mene zbog ometanja službenog lica u vršenju dužnosti. Ja njih još nisam tužio, ali planiram jer se na snimku se sve lepo vidi", kaže D.C. koji je student Pravnog fakulteta Univerziteta Union.On kaže da ga niko iz gradske uprave nije zvao kako bi saznao i njegovu stranu priče u ovom incidentu.Podsetimo, informacija o incidentu dospela je u javnost pošto je jedan od očevidaca postavio snimak tog događaja na društvenu mrežu Jutjub na kome se vidi kako komunalni policajac pesnicom udara putnika posle neuspelog pokušaja da ga, zajedno sa kolegom komunalnim policajcem, izbaci iz gradskog autobisa jer nije imao kartu. Policija je dobila nalog Prvog osnovnog tužilaštva da prikupi informacije o ovom incidentu, piše Novimagazin.

D.C. danas vređao kontrolorku Bus Plusa

Putnik D.C. na koga je u utorak u autobusu na liniji 95 nasrnula komunalna policija, danas je ponovo došao u skuob sa kontrolorima “Bus Plusa” jer mu navodno nisu dali da uđe na zadnja vrata autobusa, tvrdi komunalna policija.

Na Tivteru se pojavila informacija da je do svađe D.C. i kontrolora Bus Plusa došlo oko osam sati kada je D.C. pokušao da uđe na zadnja vrata u autobus na liniji 95 na stajalištu “ Branko Momirov”, međutim kontrolori su ga usmerili na prednja vrata.

Komunalna policija tvrdi da je on tada počeo da vređa kontrolrku, pa je čak i pokušao da se obračuna s njom.

http://www.youtube.com/watch?v=S06bF07nH1g

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja