Sindikati GSP-a podržavaju gradonačelnika Beograda

Sindikati GSP-a podržavaju gradonačelnika Beograda

Beograd -
Jasna je namera Osnivača-Gradonačelnika da GSP postavi na zdrave noge i reši problem njegovog poslovanja o čemu jasno govori dosadašnja kupovina novih trolejbusa i tramvaja kao i ugovorena nabavka 400 novih autobusa

BEOGRAD - Predstavnici dva reprezentativna sindikata preduzeća GSP "Beograd" saopštili su da je situacija u tom preduzeću veoma teška i složena, ali da potpuno podržavaju gradonačelnika Beograda u nameri da GSP Beograd postane stabilno i jako preduzeće.

"Jasna je namera Osnivača-Gradonačelnika da GSP postavi na zdrave noge i reši problem njegovog poslovanja o čemu jasno govori dosadašnja kupovina novih trolejbusa i tramvaja kao i ugovorena nabavka 400 novih autobusa", navodi se u zajedničkom saopštenju koje su potpisali predsednici Samostalnog sindikata GSP-a i Sindikata SLOGA-GSP, Goran Bradić i Slobodan Vasić.

U saopštenju se navodi da se "trenutno radi na akciji povećanja prihoda GSP-a, u koju su uključeni i zaposleni na poslovima asistenata u i van vozila, a treba napomenuti da najveći deo prihoda od prodaje Bus plusa - 75 odsto, ide upravo GSP-u".

"Zaposleni i reprezentativni sindikati imaju apsolutno poverenje u gradonačelnika koji svim silama pokušava da razreši probleme koji su se godinama gomilali u GSP-u... i stojimo iza svih odluka koje će doneti bolje sutra GSP-u", navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track