HAOS U TROLI NA LINIJI 41! Klima ne radi, prozori zatvoreni: Beograđanka se obratila vozaču, pa dobila ŠOKANTAN ODGOVOR!
Foto: Aleksandar Jovanović

PAKLENE VRUĆINE

HAOS U TROLI NA LINIJI 41! Klima ne radi, prozori zatvoreni: Beograđanka se obratila vozaču, pa dobila ŠOKANTAN ODGOVOR!

Beograd -

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, najniža temperatura od 15 do 23, a najviša dnevna od 34 do 38, saopštio je Rebupblički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

- I u Beogradu biti sunčano i veoma toplo, uz slab jugoistočni vetar. Najniža temperatura od 21 do 23, a najviša dnevna oko 37 stepeni - upozorio je RHMZ.

Međutim, kada je napolju više od 37 stepeni, ulazak u vozilo bez klime može komotno da se uporedi sa ulaskom u saunu. Iako su u prestonici paklene vrućine već od ranih jutarnjih sati u pojedinim trolejbusima ne radi klima!

GSP, autobusi, gradski prevoz
foto: Nemanja Nikolić

- Svakog dana putujem od Banjice do grada i primetila sam da u trolejbusima 40 ili 41 nema klime! Jutros oko deset sati već je bilo 29 stepeni, ulazim u trolu, a unutra pakao. Svi prozori su zatvoreni i ne mogu da se otvore. Pravi se polako gužva, ulaze neki stranci njih desetak šokirani što kllima ne radi. Pokušavaju da otvore prozor, ali ne može - priča nam Beograđanka koja je želela da ostane anonimna i dodaje:

- Na sledećoj stanici ulazi jedna starija žena. Toliko je vruće unutra da uopšte ne može ni da se sedi. Svi stoje. Ona žena pokušala da sedne međutim od toplote ne može ni da sedi. Prišla je do vozača dok smo stajali na semaforu i ljubazno je pitala zbog čega ne radi klima jer unutra ne može ni da se diše ni da se sedne.

Vozač je samo odgovorio da je vozilo staro i zatvorio staklo od svoje kabine. Šokirana žena se vratila nazad, ali je nastavila da stoji. Kad sam sišla u centru iza je išla druga trola na kojoj su bili svi prozori otvoreni, a klima ne radi.

Podsetimo, broj za prijavu nepravilnosti u gradskom prevozu je 11011.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track