OGROMAN OBLAK DIMA IZNAD LEŠTANA: "Sirene su odzvanjale, Hitna pomoć, policija!" Miris paljevine se oseća i na kilometar (VIDEO)
Foto: Instagram/serbialive_beograd

OGROMAN OBLAK DIMA IZNAD LEŠTANA: "Sirene su odzvanjale, Hitna pomoć, policija!" Miris paljevine se oseća i na kilometar (VIDEO)

Beograd -

Saobraćaj ispred fabrike firme "EDePro" u Leštanima, gde je rano jutros došlo do eksplozije na radnoj mašini za proizvodnju raketnog goriva, sada je normalizovan. Jutros, kada se eksplozija dogodila, sa puta se video ogroman oblak dima kako kulja iz fabrike.

Prema poslednjim informacijama, vozila sada nesmetano prolaze ulicom.

U dvorištu fabrike i dalje se nalaze policijska vozila i grupe zaposlenih. Ispred fabrike sada je mirno, dima nema, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci kako je to izgledalo neposredno posle eksplozije.

00:10

Dim nakon eksplozije u Leštanima

Na tim snimcima vidi dugačak dim kako kulja iz fabrike. Neprijatan miris paljevine i dalje se oseća.

00:12

U firmi EDePro u Leštanima došlo je do eksplozije na radnoj mašini za proizvodnju raketnog goriva

Meštani u strahu

"Iz kreveta me je digla strašna eksplozija. Odjeknulo je kao i prošli put. Sirene su odzvanjale, Hitna pomoć, policija... Plašio sam se da je neko poginuo, pre dve godine su nastradali mladi", ispričao je muškarac koji živi nedaleko od fabrike u Leštanima u kojoj se danas dogodila eksplozija.

Podsetimo, jutros oko 6 sati u kompleksu firme "EDePro" u Leštanima došlo je do eksplozije na radnoj mašini za proizvodnju raketnog goriva.

1 / 7 Foto: Instagram/serbialive_beograd

Same rakete se ne nalaze u istoj hali pa je izbegnuta veća eksplozija i nije došlo do većeg incidenta. U istoj ovoj firmi desila se eksplozija i pre skoro dve godine.

Pripadnici sektora za vanredne situacije su obezbedile mesto eksplozije, a prema prvim informacijama nema povređenih, ni žrtava. Sledi uviđaj.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track