IZMENA JAVNOG PREVOZA ZBOG RADOVA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Promena režima na liniji 76 do 2. oktobra
Ilustracija, Foto: Beoinfo

IZMENA JAVNOG PREVOZA ZBOG RADOVA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Promena režima na liniji 76 do 2. oktobra

Beograd -

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će od 28. septembra do 2. oktobra doći do promene režima rada linije 76 zbog radova u Ulici partizanske avijacije i ulivno-izlivnoj rampi auto-puta za Zagreb (smer ka Nišu).

Radovi se izvode u Ulici partizanske avijacije, pri čemu će za saobraćaj biti zauzeta desna saobraćajna traka u smeru ka Bežanijskoj kosi, od zone raskrsnice sa ulaznom rampom auto-puta za Zagreb (smer ka Nišu), kao i desna saobraćajna traka auto-puta za Zagreb (smer ka Nišu) koja će u delu od zone raskrsnice sa Ulicom partizanske avijacije biti jednosmerna do izlazne petlje na auto-put za Zagreb, odnosno biće onemogućeno kretanje prema Ulici partizanske avijacije.

Tokom izvođenja radova, vozila sa linije javnog prevoza 76 će u smeru ka terminusu „Bežanijska kosa /Bolnica/” saobraćati ulicama Žorža Matea, Studentskom i dalje redovno (bez svraćanja pored JКP-a „Zelenilo – Beograd”), dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno bez izmene režima.

Takođe, neće doći do promena u radu linija 74, 75, 612 i 708, koje će u smeru prema Bežanijskoj kosi saobraćati preostalom širinom kolovoza, što je regulisano privremenim saobraćajnim znakovima.

Kurir.rs/Beoinfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track