ZBOG KVAROVA I PLANIRANIH RADOVA: Evo koji delovi Palilule, Barajeva, Čukarice i Zemuna danas ostaju bez vode
Foto: Tatjana Stamenković

ZBOG KVAROVA I PLANIRANIH RADOVA: Evo koji delovi Palilule, Barajeva, Čukarice i Zemuna danas ostaju bez vode

Beograd -

Beogradski vodovod i kanalizacija najavljuju da će danas, zbog kvara, do 15 sati bez vode biti potrošači na Čukarici: Lipa 19 - Cerak.

Zbog radova "EPS Distribucija" Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema na opštinama Barajevo i Čukarica danas u vremenu od 09.00 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači u naseljima Nenadovac, Glumčevo brdo, Stara Lipovica, Karaula, Draženovac, Plandište, Guncati, Stražarija, Srednji kraj, Ravni gaj, Meljak i Ulica Prvog maja u Velikoj Moštanici.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula danas od 08.00 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:

Grge Andrijanovića 5, Grge Andrijanovića 6, Grge Andrijanovića 7, Grge Andrijanovića i okolnim ulicama (blok Grge Andrijanovića).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun danas od 09.00 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:

Glavnoj (od broja 22 do broja 48), Zmaj Jovinoj, Lagumskoj, Fruškogorskoj, Dositejevoj, i Karamatinoj.

"Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe", navode iz BVK.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:56

Porodica Bosiljković: BEZ STRUJE I VODE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track