BEOGRAD DOBIO NOVO MODERNIZOVANO PARKIRALIŠTE: Nalazi se u samom centru grada!
Foto: Grad Beograd

BEOGRAD DOBIO NOVO MODERNIZOVANO PARKIRALIŠTE: Nalazi se u samom centru grada!

Beograd -

Parking servis Beograd poslednjih godina radi punom parom kako bi rešio problem parkiranja u višemilionskom Beogradu.

U cilju bržeg protoka i efikasnije eksploatacije kapaciteta, garaže i parkirališta su opremljena najsavremenijim automatskim sistemima kontrole ulaska i izlaska, kao i naplate usluga. U ulicama užeg i šireg centra Beograda ustanovljene su parking zone u kojima je parkiranje vremenski ograničeno, dok je na širem području grada omogućeno parkiranje bez vremenskog ograničenja. U toku je više rekonstrukcija garaža, ali i započeta gradnja novih parkirališta, dok je građanima koji rade u centru i muku muče sa pronalaskom parkinga, problem znatno olakšala kompletna rekonstrukcija parkirališta „Vidin kapija” kod Zoo vrta koja je rađena u okviru modernizacije parking infrastrukture u Beogradu.

U okviru modernizacije parking infrastrukture u Beogradu, "Parking servis" je sproveo građevinske radove na parkiralištu "Vidin kapija", kao i radove na hidrotehničkim, elektro, telekomunikacionim i signalnim instalacijama, ali i na protivpožarnoj zaštiti, saobraćajnoj signalizaciji i pejzažnom uređenju kompletnog prostora.

00:41

Parking servis Beograd poslednjih godina radi punom parom kako bi rešio problem parkiranja u višemilionskom Beogradu.

Dve nedelje pre roka, završena je izgradnja 71 parking mesta na površini od 2.700 metara kvadratnih, uključujući četiri mesta za osobe sa invaliditetom, kao i dva sa punjačem za vozila na elektro pogon. Parkiralište je opremljeno sa dve automatske naplatne stanice i po dve ulazne i izlazne rampe, zaštićene nadstrešnicom, dok je nakon rekonstrukcije, parkiralište „Vidin kapija” dobilo i novo radno vreme.

Sada radi 24 sata svakog dana u godini, a režim naplate usluga je kao i u ostalim garažama i parkiralištima kojima upravlja JKP "Parking servis". Korišćenje se plaća po započetom satu, gotovinom, platnim karticama ili aplikacijom za mobilne telefone, kao i pripejd i parking-pas karticama "Parking servisa".

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track